• Úvodní stránka
  • Mapa stránek
  • RSS
  • Tisk
Rybi recepty.cz
  • Recepty
  • Napište nám
  • Novinky
  • Kniha návštěv
  • Zajímavé odkazy

Rybí kuchařka - Recepty na ryby

Menu

  • Než začnete
  • Rybí polévky
  • Zavářky do rybích polévek
  • Rybí předkrmy
  • Vařené ryby
  • Dušené ryby
  • Pečené ryby
  • Smažené ryby
  • Speciality z cizích kuchyní
  • Rybí pudingy a nákypy
  • Marinované ryby
  • Rosolované ryby
  • Rybí saláty
  • Úprava rybích konzerv
  • Rybí pomazánky
  • Másla k rybám
  • Majonézy a omáčky k rybám
    • Základní majonéza
    • Francouzská majonéza
    • Majonéza se smetanou
    • Rychlá majonéza ze žervé
    • Tatarská omáčka
    • Remuláda „Speciál“
    • Holandská omáčka I
    • Holandská omáčka II
    • Italská omáčka
    • Ruská omáčka
    • Studená hořčicová omáčka
    • Křenová omáčka I
    • Křenová omáčka II
    • Křenová omáčka III
    • Křenová pěna
    • Studená omáčka Ayoli
    • Studená omáčka k rybě
    • Octová omáčka
    • Pikantní omáčka
    • Bešamelová omáčka
    • Citrónová omáčka
    • Sardelová omáčka
    • Šalotková omáčka
    • Hořčičná omáčka
    • Anglická omáčka
    • Námořnická omáčka
    • Lanýžová omáčka
    • Rajská omáčka
    • Prapodivná omáčka
  • Přílohy k rybám
  • Nápoje k rybám
  • Uzení ryb
  • Příprava ryb na dovolené
  • Dietní jídla
  • Úprava raků

Vyhledávání


Úvodní stránka > Recepty > Majonézy a omáčky k rybám > Citrónová omáčka

Citrónová omáčka

1 litr bešamelové omáčky, 1 žloutek, 1 citrón, sůl.

Do připravené bešamelové omáčky vmícháme žloutek, jemně strouhanou citrónovou kůru a šťávu.


Mapa stránek Tisk RSS

Tvorba webových stránek zdarmaWebnode

 
Vytvořte si vlastní web zdarma!
Moderní webové stránky za 5 minut
Vyzkoušet