• Úvodní stránka
  • Mapa stránek
  • RSS
  • Tisk
Rybi recepty.cz
  • Recepty
  • Napište nám
  • Novinky
  • Kniha návštěv
  • Zajímavé odkazy

Rybí kuchařka - Recepty na ryby

Menu

  • Než začnete
  • Rybí polévky
  • Zavářky do rybích polévek
  • Rybí předkrmy
  • Vařené ryby
  • Dušené ryby
  • Pečené ryby
  • Smažené ryby
  • Speciality z cizích kuchyní
  • Rybí pudingy a nákypy
  • Marinované ryby
  • Rosolované ryby
  • Rybí saláty
  • Úprava rybích konzerv
  • Rybí pomazánky
  • Másla k rybám
  • Majonézy a omáčky k rybám
  • Přílohy k rybám
  • Nápoje k rybám
  • Uzení ryb
  • Příprava ryb na dovolené
  • Dietní jídla
  • Úprava raků
    • Račí máslo
    • Jednodušší příprava
    • Račí polévka
    • Račí omáčka
    • Račí majonéza
    • Krokety z raků
    • Raci v mušlích
    • Plněné račí krunýře
    • Perkelt z raků
    • Račí ragú
    • Račí omeleta
    • Račí palačinky
    • Račí závin (stoletý předpis)
    • Raci se šunkou a rýží
    • Vejce v kelímcích Nantua
    • Račí salát

Vyhledávání


Úvodní stránka > Recepty > Úprava raků > Raci v mušlích

Raci v mušlích

Masíčko vařených raků rozkrájíme, spojíme bešamelovou omáčkou a plníme do mušlí, vymazaných račím máslem. Povrch rovněž potřeme račím máslem, posypeme strouhaným sýrem a v troubě rychle zapečeme.


Mapa stránek Tisk RSS

Tvorba webových stránek zdarmaWebnode

 
Vytvořte si vlastní web zdarma!
Moderní webové stránky za 5 minut
Vyzkoušet