• Úvodní stránka
  • Mapa stránek
  • RSS
  • Tisk
Rybi recepty.cz
  • Recepty
  • Napište nám
  • Novinky
  • Kniha návštěv
  • Zajímavé odkazy

Rybí kuchařka - Recepty na ryby

Menu

  • Než začnete
  • Rybí polévky
  • Zavářky do rybích polévek
  • Rybí předkrmy
  • Vařené ryby
  • Dušené ryby
  • Pečené ryby
  • Smažené ryby
  • Speciality z cizích kuchyní
  • Rybí pudingy a nákypy
  • Marinované ryby
  • Rosolované ryby
  • Rybí saláty
  • Úprava rybích konzerv
  • Rybí pomazánky
  • Másla k rybám
    • Máslo k rybě
    • Sardelové máslo
    • Bylinkové máslo
    • Bílé máslo
    • Lososové máslo
    • Hořčičné máslo
    • Křenové máslo
    • Francouzské máslo
    • Pažitkové máslo
    • Moučné máslo
  • Majonézy a omáčky k rybám
  • Přílohy k rybám
  • Nápoje k rybám
  • Uzení ryb
  • Příprava ryb na dovolené
  • Dietní jídla
  • Úprava raků

Vyhledávání


Úvodní stránka > Recepty > Másla k rybám > Křenové máslo

Křenové máslo

10 dkg másla, 1 lžíce nastrouhaného křenu.

Máslo utřeme do pěny a přimícháme čerstvě nastrouhaný křen. Necháme chvíli ztuhnout a potom prolisujeme přes síto. Zpracujeme do válečku a necháme ztuhnout.

Používáme na teplé vařené, pečené a smažené ryby.


Mapa stránek Tisk RSS

Vytvořte si web zdarma!Webnode

 
Vytvořte si vlastní web zdarma!
Moderní webové stránky za 5 minut
Vyzkoušet