• Úvodní stránka
  • Mapa stránek
  • RSS
  • Tisk
Rybi recepty.cz
  • Recepty
  • Napište nám
  • Novinky
  • Kniha návštěv
  • Zajímavé odkazy

Rybí kuchařka - Recepty na ryby

Menu

  • Než začnete
  • Rybí polévky
  • Zavářky do rybích polévek
  • Rybí předkrmy
  • Vařené ryby
  • Dušené ryby
  • Pečené ryby
  • Smažené ryby
  • Speciality z cizích kuchyní
  • Rybí pudingy a nákypy
  • Marinované ryby
  • Rosolované ryby
  • Rybí saláty
  • Úprava rybích konzerv
  • Rybí pomazánky
  • Másla k rybám
  • Majonézy a omáčky k rybám
  • Přílohy k rybám
  • Nápoje k rybám
  • Uzení ryb
  • Příprava ryb na dovolené
    • Pečené rybky na oleji nebo másle
    • Porce ryby pečené na oleji nebo másle
    • Pečený cejn na oleji nebo másle
    • Ryba v pergamenu
    • Ryba po cikánsku
    • Ryba na rožni
    • Úhoř na rožni
    • Ryba po indiánsku
  • Dietní jídla
  • Úprava raků

Vyhledávání


Úvodní stránka > Recepty > Příprava ryb na dovolené > Porce ryby pečené na oleji nebo másle

Porce ryby pečené na oleji nebo másle

Tenké příčné řezy z ryby, tuk, sůl, kmín.

Pečeme tak jako drobné rybky. Kosti se přepálí, takže po dopečení můžeme porce jíst téměř celé až na páteř.


Mapa stránek Tisk RSS

Tvorba www stránek zdarmaWebnode

 
Vytvořte si vlastní web zdarma!
Moderní webové stránky za 5 minut
Vyzkoušet