• Úvodní stránka
  • Mapa stránek
  • RSS
  • Tisk
Rybi recepty.cz
  • Recepty
  • Napište nám
  • Novinky
  • Kniha návštěv
  • Zajímavé odkazy

Rybí kuchařka - Recepty na ryby

Menu

  • Než začnete
  • Rybí polévky
  • Zavářky do rybích polévek
  • Rybí předkrmy
  • Vařené ryby
  • Dušené ryby
  • Pečené ryby
  • Smažené ryby
  • Speciality z cizích kuchyní
  • Rybí pudingy a nákypy
  • Marinované ryby
  • Rosolované ryby
  • Rybí saláty
  • Úprava rybích konzerv
  • Rybí pomazánky
  • Másla k rybám
  • Majonézy a omáčky k rybám
  • Přílohy k rybám
  • Nápoje k rybám
  • Uzení ryb
  • Příprava ryb na dovolené
    • Pečené rybky na oleji nebo másle
    • Porce ryby pečené na oleji nebo másle
    • Pečený cejn na oleji nebo másle
    • Ryba v pergamenu
    • Ryba po cikánsku
    • Ryba na rožni
    • Úhoř na rožni
    • Ryba po indiánsku
  • Dietní jídla
  • Úprava raků

Vyhledávání


Úvodní stránka > Recepty > Příprava ryb na dovolené > Pečený cejn na oleji nebo másle

Pečený cejn na oleji nebo másle

Cejn, tuk, sůl, kmín.

Menší cejny po očistění, vykuchání a odříznutí hlavy rozřízneme podél na dvě poloviny. Na povrchu těla uděláme několik podélných řezů nožem. Pak pečeme na pánvi do červena. Řezy nožem napomohou tomu, aby se přepálila i žebra.


Mapa stránek Tisk RSS

Vytvořte si www stránky zdarma!Webnode

 
Vytvořte si vlastní web zdarma!
Moderní webové stránky za 5 minut
Vyzkoušet