• Úvodní stránka
  • Mapa stránek
  • RSS
  • Tisk
Rybi recepty.cz
  • Recepty
  • Napište nám
  • Novinky
  • Kniha návštěv
  • Zajímavé odkazy

Rybí kuchařka - Recepty na ryby

Menu

  • Než začnete
  • Rybí polévky
  • Zavářky do rybích polévek
  • Rybí předkrmy
  • Vařené ryby
  • Dušené ryby
  • Pečené ryby
  • Smažené ryby
  • Speciality z cizích kuchyní
  • Rybí pudingy a nákypy
  • Marinované ryby
    • Marinovaná ryba I
    • Marinovaná ryba II
    • Marinovaná ryba III
    • Marinované smažené ryby
    • Marinované drobné rybky
    • Zavináče z drobných rybek
    • Zavináče po německu
    • Marinovaní slanečci I
    • Marinovaní slanečci II
    • Marinovaní slanečci III
  • Rosolované ryby
  • Rybí saláty
  • Úprava rybích konzerv
  • Rybí pomazánky
  • Másla k rybám
  • Majonézy a omáčky k rybám
  • Přílohy k rybám
  • Nápoje k rybám
  • Uzení ryb
  • Příprava ryb na dovolené
  • Dietní jídla
  • Úprava raků

Vyhledávání


Úvodní stránka > Recepty > Marinované ryby > Marinované smažené ryby

Marinované smažené ryby

1 kg smažených ryb, marináda (buď z přípravku „Deko“ nebo z ½ litru vody, ½ litru octa, 1 cibule, 5 celých pepřů, 3 nových koření, 1 bobkového listu, citrónové kůry).

Zbytky smažených, vychladlých ryb urovnáme do porcelánové nebo kameninové nádoby a zalijeme chladnou marinádou, necháme 7 dní proležet. Pak jsou kosti úplně měkké.


Mapa stránek Tisk RSS

Tvorba webových stránek zdarmaWebnode

 
Vytvořte si vlastní web zdarma!
Moderní webové stránky za 5 minut
Vyzkoušet